LAURA BEAUTY - Szempillahosszabbítás,Volumen szempilla , Volume Lashes; LashTrainer; Lash Trainer; Szempilla oktatásA szempilla-hosszabbítás nem egy monoton munka, hanem egy alkotási folyamat. Nincs két egyforma szem, így nem lehet két egyforma szempillasor sem! Innovatív felhelyezési technikákkal, és számtalan műszempilla fajtával, optikailag szem- és arcformázások is elérhetők! Igazán látványos eredmény tartósan (több hétre), mellyel szebb, magabiztosabb nőkké válhatunk! 
A szálankénti szempilla-hosszabbítás eredetileg arra hivatott, hogy természetes hatást sugalljon, így mi ezt szem előtt tartva végezzük az applikációinkat, melyeket az adottságokhoz és igényekhez igazodva személyre szabva, a lehető legtökéletesebb eredményre törekedve végzünk.


(2014-től már oktatóként is szempilla-hosszabbítással foglalkozom, így ha szívesen elsajátítanád ezt a szakmát, vagy tovább képeznéd magad, kattints IDE.)

<div>CLASSIC SZEMPILLASOR - 1D</div><div><br></div>

Magyarországon a szálankénti szempilla-hosszabbítás „3D műszempilla” néven vált ismerté. Az általános 1:1-hez szempilla-hosszabbítás valódi neve azonban „CLASSIC LASHES 1D”! Hiszen egy szál természetes szempillára egy szál műszempilla szál kerül. Minden egyes saját szempillára kerül applikáció, így egyéntől függően 120-180 szál műszempilla kerül felhelyezésre szemenként.
Ajánlom azoknak, akik szempillájuk sűrűségével elégedettek, inkább hosszabb és / vagy ívesebb szempillákat szeretnének.

Új szett felhelyezése:
120'     17.000.-

Töltés:
60'       8.000. - 14.000.

<div>DUPLÁZOTT SZEMPILLASOR - 2D</div><div><br></div>

Azoknak, akik nem csak hosszabb és ívesebb, de dúsabb szempillákat is szeretnének a naturális hatást megtartva, számukra a duplázott pillasor a legmegfelelőbb.
Egy szál természetes szempillára 2 szál –vékonyabb- műszempilla kerül felhelyezésre, azaz 2:1-hez. Minden egyes saját szempillára kerül applikáció, így egyéntől függően 240-360 szál műszempilla kerül felhelyezésre szemenként. 

Új szett felhelyezése:
140'    22.000.-

Töltés:
90'      9.000. - 17.000.

<div>LIGHT VOLUME LASHES <br> 3D - 4D</div>

Lépést tartva a külföldi trendekkel a Laura Beauty-ban is elérhető az eredeti 3D-4D szempilla-hosszabbítás, mely speciálisan (szabad szemmel láthatóan) könnyített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű. A fele vagy akár harmadsúlyú pillákból egy természetes pillára a „D”- k számának megfelelő számú műszempilla kerül speciális technikával applikálásra. Tehát 4D szempilla-hosszabbításkor a vendég 4 szál pihekönnyű műszempilla szálat kap egy természetes pillaszálra. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 4 szál súlya megegyezik az 1D applikációnál használt 1 db műszempilla szál súlyával!!! 
Egyéntől függően 480-720 szál műszempilla kerül felhelyezésre szemenként.

A Light Volume szett applikálásakor a vendég gyönyörűen dús ám légies hatású pillasort kap, így a szemek különös hangsúlyt kapnak, azonban a természetes megjelenés mégis megmarad.

Új szett felhelyezése:
150'     27.000.-

Töltés:
100'     14.000. - 22.000.

<div>LUXURY VOLUME LASHES</div><div>5D-6D</div>

Felejtse el a sminkes készletét! Nem lesz többé szüksége szemceruzára, tusra vagy szemhéjfestékre. A hiper -vékony és - könnyű szintetikus pillaszálak lesznek ugyanis innentől az állandósult "make-up"-ja. A luxury volume applikációval 5-6 szál műszempillát applikálok fel egy természetes szempillaszálra, így a végeredmény hihetetlenül dús és bársonyosan puha hatás, a természetes szempillák túlterhelése nélkül! Valódi luxus a szemeknek.
Egyénenként akár 1000-es nagyságrendű műszempilla kerülhet felhelyezésre szemenként.


Új szett felhelyezése:
150'     32.000.-

Töltés:
120'     16.000. - 30.000.

Ápolási tanácsok

Az első 24 órában:
... óvatosan kell bánni a szempillákkal, a ragasztónak ugyanis 24 órára van szüksége a teljes megszáradáshoz, ezért kerülni kell, hogy azt gőz vagy víz érje.
... ne sminkelje ki szemét!
... ne használjon szempillaspirált!
... ne ússzon és ne szaunázzon!
... kerülje a szem és a szempillák bármilyen dörzsölését!

Az első 24 órát követően:
... FONTOS - ügyeljen szempillái és szemei mindennapos higiéniájára, naponta kétszer (reggel és este) alaposan tisztítsa meg őket, gél vagy hab állagú tisztító termékkel, majd öblítse le bő vízzel. A felesleges nedvességet itassa fel egy törülköző vagy papír-zsebkendő segítségével. 
Várja meg míg szempillái teljesen megszáradnak, ugyanis a műszempillákat átfésülni csak teljesen száraz állapotban szabad.
... kerülje el a szem és a szempillák erőteljes dörzsölését!
... ne menjen gyakran szaunába és gőzfürdőbe! A forróság kedvezőtlen hatást gyakorol a ragasztóra.
... ne használjon vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkretehetik a természetes szempilla és a műpillák közötti rögzítőanyagot.
... ne használjon olajos sminklemosót, mert az feloldja a ragasztót.