LAURA BEAUTY - Rólam,Volumen szempilla , Volume Lashes; LashTrainer; Lash Trainer; Szempilla oktatás2007 februárjában kezdtem el tanulmányaimat, mint kozmetikus tanuló és mondhatom az első naptól beleszerettem a szakmába! Köszönhetem ezt első sorban Kocsenda Miklósné Katalin aranykoszorús kozmetikus mesteremnek, aki mindenben segített tanulói éveimben, aki mellett megtanultam és megszerettem a szakmát.

Az újdonságok és kihívások iránti vágyam folyamatos, így az elmúlt 9 évben több tucat szakmai továbbképzésen, tanfolyamon vettem részt ( és veszek  részt a mai napig), hogy magamat minél magasabb színvonalra képezzem. Ez által Vendégeimnek napra készen, mindig a maximumot tudom nyújtani és így a lehető legmagasabb szinten szépíthetem őket.
Így kerültem a szempilla-hosszabbítás közelébe 7 évvel ezelőtt, mely nagyon gyorsan igazi szenvedélyemmé is vált. 

A szempillák építésével egy új szakmai élet vette kezdetét számomra. Lelkesedésem olyannyira vitt előre, hogy 4 éve úttörőként hozzájárultam Magyarországon a volume technika bevezetéséhez, elterjesztéséhez és oktatásához egyaránt, ezáltal elősegítve a magyar szempilla-stylistok fejlődését.

Célom, hogy a szempilla-hosszabbítással kapcsolatosan egy új generáció alakuljon ki mind Szakember, mind Vendég oldalról egyaránt.
A szakmabelieknek a maximumot kell nyújtaniuk: magas szinten képezni magukat és kimagaslóan jó anyagokat kell használniuk munkájuk során, mert csak így tudják Vendégeiket maximálisan kiszolgálni és -ami a legfontosabb- ezáltal szemeik, szempillájuk egészségét megtartani. Íly módon lehetséges csak lerombolni az emberekben kialakult negatív sztereotípiákat a műszempilla építéssel és viseléssel kapcsolatban.

Ezért alakult márkám, a Laura Beauty. 

Ami kezdetben "csak" a szolgáltatásaimat hivatott nevezni, később ezen a néven kezdtem a szempilla-hosszabbítás oktatását is, majd létrehoztam saját, exkluzív minőségű termék palettámat, melyhez megnyitottam a Laura Beautique nevű webshopot.
Így a Laura Beauty egy komplett, a szempillázás terén mindenre kiterjedő brand lett. 

Én magam a mai napig aktívan és szeretettel szépítem Vendégeimet, akiknek bizalma és hűsége adja a mai napig a Laura Beauty alapjait.      

/ Pályafutásom főbb állomásaim, tanulmányaim és szakmai elismeréseimért kattints ide./

Besenyei Laura